Shane Hendrix laat van zich horen

Shane Hendrix is een naam die in Vlaanderen waarschijnlijk geen belletje doet rinkelen. Sepp Hendrix daarentegen (echte naam van Shane Hendrix) geboren op 22 April 1997 in Hasselt kennen we nog in een ver verleden van zijn deelname aan Eurosong for Kids en The Voice Van Vlaanderen (2 jaar geleden).
Zijn battle song Marvin Gaye van Charlie Puth ging viraal op youtube en werd ondertussen meer dan 13! Miljoen keer bekeken, wat het de meest gestreamde battle ooit maakt wereldwijd!
Nu 2 jaar later en klaargestoomd onder begeleiding van enkele gerenommeerde producers uit Los Angeles en New York (waaronder Red One (Lady Gaga) en Mark Batson (Eminem/Alicia Keys), is het op 25 Mei 2018 eindelijk zo ver.
Zijn eerste single Sorry I Can’t Stay is er eentje in samenwerking met Amerikaanse rapper Genuardi en klinkt alvast veel belovend. Leuke noot, naast tal van Amerikaanse social media sterren zien we ook model Katja Gliesson (792k volgers op instagram) in de muziek video van Sorry I Can’t Stay, maar de echte cameo’s van John Bryan (ex van Astrid) , Debbie Rowe (moeder van Paris en Prince Jackson) springen er toch wel uit!
Dat Shane Hendrix menens is om de charts te bestormen in Vlaanderen en ver daarbuiten blijkt ook doordat er een single is ingeblikt met niemand minder dan superster Nicki Minaj, deze song genaamd Party Like A Rockstar komt er dan weer in de zomer aan.

Foto: Absolute p Entertainment

Interessante Medialinken

Poo Bear ft Justin Bieber & Shane Hendrix : Hard 2 Face Reality (Alternate Version)
https://youtu.be/QGUGxH1Rn2w

Shane Hendrix : Cover The Weeknd Call Out My Name
https://youtu.be/ebecG4-YwCE

Sorry I Can’t Stay (feat. GENUARDI) – Single’ van Shane Hendrix https://itunes.apple.com/be/album/sorry-i-cant-stay-feat-genuardi-single/1378629442?l=nl

Geef een reactie