Aya Courobules Ring on Fire

Zelfs Johnny Cash’ Ring on Fire kon ritmisch gynamste Aya Couroble niet deren tijdens Belgium’s Got Talent. Met sprekend gemak haalde ze haar finaleticket voor Belgium’s Got Talent binnen. Deze zestienjarige is aan dit televisieavontuur begonnen om haar Olympische droom te financieren. Met haar parcours lijkt ze danig op weg om in de finale hoge toppen te scheren. Het inspireerde Stan Van Samang tot heel wat rekenwerk. Vanaf haar 5 jaar is Aya al bezig om dit onder de knie te krijgen. Ze heeft tot vier uur trainingsarbeid per dag. In totaal zijn dit 16000 uren. Van haar prille leven is dit ongeveer 2 jaar. Percentueel gezien: 12,5% . Met zulke cijfers raken we uitgepraat. Of Aya haar finaleplek weet te verzilveren in een gouden 50000 euro weet niemand. Maar het lijkt er stevig op dat deze gymnaste haar weg naar Tokio heeft ingezet.  Maar om langs de Japanse gate te passeren moet eerst de weg langs Belgium’s  Talent tot een goede einde gebracht worden. Nu alvast lijkt me één ding zeker. Deze Aya Courouble is going for gold!

Foto: VTM / Medialaan

Geef een reactie