Eén brok eigenzinnigheid bij Komen Eten: Bregje

Komen Eten begon deze week met een knaller. Daar is de 20-jarige Bregje verantwoordelijk voor. Ze  is een mooie, frisse, creatieve verschijning. Ze woont bij haar ouders in een prachtig huis (met een oprijlaan van 2km!), met een grote tuin, zwembad (met roze flamingo) en sauna.  Aandachtige kijkers zagen het meteen. Bregje is niet op haar mondje gevallen. En ze toonde meteen al haar creatieve kunsten. Tekeningen maken van vrouwen, haar menu zelf in elkaar geknutseld en ga zo maar verder. Deze kunstzinnige studente keramiek wou haar kunde tonen. Niet meer, niet minderen. Alleen is tekenen niet het enige wat Bregje goed kan.  Ze speelt gitaar, ze zingt graag, ze omschrijft zichzelf als een excentrieke flapuit. Haar passie is mode en ze doet vooral vaak haar eigen zin. Haar studie keramiek heeft ze achter de rug.  Maar ze wil van 1000 en 1 dingen proeven. Nu liggen haar ambities bij onze noorderburen. Bregje droomt ervan om afgestudeerd te raken in de studie theater en cabaretière. Ik kan nog uren verder gaan. Maar de conclusie is duidelijk. Het was één brok eigenzinnigheid bij Komen Eten. Niet meer, niet minder. Het leverde haar toch een mooie 44 op 60 score op.

Foto: VIER

Geef een reactie