Vlaanderen Wandelt 2019 in Puurs en Roeselare

Vlaanderen Wandelt in Brasschaat en Brakel is nog maar pas achter de rug. De gastwandelclubs van 2019 zijn al bekend. Volgend jaar organiseren Puurs en Roeselare dit grootschalig wandelevenement.  Vanaf  nu mogen ze beginnen aan hun publiciteitscampagne. Op de foto zie je de promostand van Wandelclub Ibis uit Puurs in Brasschaat. Ook in Brakel waren ze present. Op zondag 28 april 2019 zijn ze alvast klaar om het beste van zichzelf te geven. Nu al zijn ze op zoek naar vrijwilligers om het event in goede banen te leiden. Vele handen maken het werk lichter. Wie interesse heeft, kan best eens naar de site van Wandelclub Ibis surfen: https://www.wsv-ibispuurs.be/

Foto: M. Niemegeers / Wandelclub Ibis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.