Shopping Queens met een low budget high fashion-outfit

Vanaf dinsdag 1 mei nemen fashionista’s Emilie , Aariana , Laura  en Tina het tegen elkaar op in een nieuwe week van Shopping Queens. Jani heeft voor deze shopping addicts de ideale opdracht: scoor een look die gebaseerd is op een high fashion brand en, als het even kan: make it iconic! Chanel & Gucci vallen jammer genoeg buiten het budget van 300 euro, maar misschien slagen onze shoppers erin om een look-a-like outfit te scoren? Jani zit in elk geval front row om zich te laten verrassen.​

Dinsdag 1 mei
EMILIE:
Emilie (26) uit Heist-Op-Den-Berg werkt in een parfumerie, een job die letterlijk op haar lijf geschreven staat. “Ik ben zot van parfum, er staat zelfs een flesje op mijn arm getatoeëerd.” Emilie heeft no clue van wat high fashion betreft. Benieuwd of deze grave chick zich kan redden in de Leuvense winkelstraten.

Woensdag 2 mei
AARIANA: Vandaag maken we kennis met Aariana (21), de Genkse Meikoningin 2017 met Venezolaanse roots. “Al draagt een aap een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding”, is een van haar vele vlammende uitspraken. Het ziet ernaar uit dat deze schtijlmaker uit Genk perfect weet waarmee ze bezig is. Aí mami, fashionista’s be prepared!

Donderdag 3 mei
LAURA: De Portugese Laura (23) is Miss Ocean Couture 2007, model en marketeer. Naast Pastéis de Nata, kan ze ook andere mooie dingen smaken. Zoals glitterbroeken, grote zonnebrillen en torenhoge stiletto’s. De brunette uit Antwerpen zweert bij de leuze “Shopping is my therapy” en shopt naar eigen zeggen om haar goed humeur te bewaren. Zal Laura nog lachen wanneer ze met een budget van 300 euro aan de slag moet?

Vrijdag 4 mei
TINA:
Deze mama van twee laat zich niet intimideren door haar voorgangers. Tina (31) heeft haar handen vol met een tweeling. “Ik probeer steeds om met z’n drieën dezelfde outfit aan te hebben. Ik denk wel dat ik dat leuker vind om te doen dan de tweeling.” Zal deze enthousiaste fashion mom ook off-duty de gepaste look scoren?

Foto: VIJF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.