De dames van Hieronymus

Hieronymus is op zoek naar dames. Neen, dit is niet de eerste de beste datingoproep. Alhoewel … De vrouwen van Hieronymus Waterpoloteam uit Roosendaal zijn dringend op zoek naar vrouwelijke versterking voor hun ploeg. Ben je tussen de 19 en de 32 jaar en ben je uit de buurt van Roosendaal? Dan is deze oproep misschien iets voor jou. Ben je bovendien een vrouw met ballen en heb je een passie voor waterpolo? Of wil je  het graag eens proberen en bovendien de kans grijpen om deel uit te maken van een gezellig en knotsgek team. Dan is deze oproep misschien iets voor jou. De Hieronymus-dames trainen en spelen in zwembad de Stok. Naar hun eigen zeggen gaat sfeer en gezelligheid bij hen hand in hand met een passie voor het spel en de drive om te winnen. Interesse? Laat hen dan snel iets weten! Trouwens: je mag drie keer gratis komen ‘proef’trainen.

Meer info kan je vinden op:
https://www.facebook.com/hieronymuswaterpolo/?hc_ref=ARQlpS1mzPaDzm5uAqT9Pus_rlOEFE3IlZWRI7ROXEuTaZKrqVu5l4RMSM8NTKlZxnQ&fref=nf

Geef een reactie