Rasti Rostelli

Eén van de bekendste hypnotiseurs komt binnenkort naar Vlaanderen. Na uitverkochte shows in Aarschot en Genk maakt Rasti Rostelli eind april voor drie wervelende shows zijn opwachting in Mechelen, Lier en Willebroek.

Geheel in zijn eigen stijl zal hij de gasten meeslepen in een 2 uur durende show die bol staat van de (ont)spanning. In een carrière van intussen meer dan 35 jaar bracht Rasti Rostelli meer dan 50.000 mensen onder hypnose en woonden meer dan 800.000 mensen in binnen-en buitenland zijn shows bij.

De geplande optredens zijn voorzien op:

Vrijdag 27 april 2018 om 20 uur: Zaal De Lispenaar Lier

Zaterdag 28 april 2018 om 20 uur: PZ Libertus “De Brug” in Mechelen

Zondag 29 april om 15 uur: Volkshuis De Roos in Willebroek

Fotobron: Rasti Rostelli

Geef een reactie