De Shopping Queen in Maartje Van Neygen

Vier dochters van een of meer bekende ouders trotseren in de week van 24 april de Leuvense binnenstad om er een outfit te scoren waarmee ze Vlaanderens grootste fashion autoriteit, Jani Kazaltzis willen bekoren. Maxine Michiels (25), Laura Van Tongelen (24), Maartje Van Neygen (22) en Jasmine Vermassen (27) krijgen elk een bijzonder accessoire toegewezen dat als basis moet dienen voor hun styling. Jani is deze week extra gul en verhoogt de inzet naar 500 euro.

Maartje Van Neygen is op donderdag 26 april te zien in haar shoppingtrip doorheen de studentenstad. Dankzij haar muzikale ouders Sanne en Erik Van Neygen al ettelijke stappen gezet in de wereld van glitter and glamour. Deze mooie nachtegaal houdt van een gewaagde look en ziet Taylor Swift als haar Amerikaanse sister from another mister. “Er is een verschil tussen braaf en lief. Ik ben lief, maar daarom niet braaf”. Trekt dit rebelse engeltje straks haar stoute schoenen aan op de catwalk?”

Geef een reactie