Aan de vooravond van Nekka-Nacht 2018: Stephanie Struijk

Bij de naam Stevie Ann gaat er misschien wel een belletje rinkelen voor de liefhebbers van de hitparade bij onze Noorderburen. Haar Engelstalige debuutalbum  ‘Away From Here’ kwam uit toen ze 19 jaar was en werd bekroond met de gouden status voor meer dan 50.000 verkochte albums. Ze ontving voor haar werk een Zilveren Harp en speelde op festivals als Pinkpop en Concert at SEA.

Nu is Stevie Ann even aan de kant geschoven en is het Stephanie Struijk wat de klok slaat. In 2016 schreef ze samen met Daniël Lohues haar eerste album in het Nederlands tijdens een roadtrip door Amerika, waar Stephanie een tijdje gewoond en gewerkt heeft. De trip bracht haar op vele manieren terug naar haar roots. Net daarom staan in haar nieuwe theatershow staan naast de muziek van de roadtrip ook nieuwe liedjes centraal. Eén daarvan is de nieuwe single ‘DAAR’ die inmiddels is verschenen, ook weer een samenwerking met Daniël Lohues. Het is een prachtige voorbode op de nieuwe EP die in het voorjaar van 2018 zal verschijnen.

Maar eerst wacht haar een mooi optreden in de Roma in Borgerhout. Daar staat ze naast enkele fraaie namen op de affiche van Nekka-Nacht 2018.

Meer info over Nekka-Nacht 2018 kan u vinden via:
http://www.nekka-nacht.be/

Meer foto’s van de repetitie van Nekka-Nacht kan u vinden via:
http://www.showbizzsite.be/fotoboek/nekka-repetitie-met-de-artiesten-25ste-nekka-nacht-2018-in-duffel

Meer info over Stephanie Struijk:
www.stephaniestruijk.nl

Foto: Jan Liekens

Geef een reactie