Aan de vooravond van Nekka-Nacht 2018: Hannelore Bedert

Wie de Vlaamse Top 50 bekijkt, zie Hannelore Bedert deze week haar blijde intrede maken met het liedje ‘Ademruimte’. Deze track is één van de zes liedjes op haar kersvers EP’tje: Vanaf nu doe ik alles wat ik wil, wat ze in eigen beheer uitgeeft. Een leuk mini-succesje vlak voor Nekka-Nacht 2018. Daar staan gevestigde waarden Hannelore Bedert, Yevgueni en Kommil Foo naast een resem jonge talenten op het podium. Namen zoals: Brihang, Wally, In een Discotheek, Tom Kestens, Aafke Romeijn, Stefan Dixon, Stephanie Struijk en DJ 5napback maken hun opwachting op 21 april in De Roma. Meer dan ooit wordt Nekka-Nacht een ontdekkingstocht voor mensen met een nieuwsgierige blik naar de toekomst van het Nederlandstalige lied. En die oogt meer dan ooit rooskleurig. Vanaf nu doen ze immers allemaal wat ze willen, niet waar …

Meer info over Nekka-Nacht kan u vinden via:
http://www.nekka-nacht.be/

Meer foto’s van de repetitie van Nekka-Nacht kan u vinden via:
http://www.showbizzsite.be/fotoboek/nekka-repetitie-met-de-artiesten-25ste-nekka-nacht-2018-in-duffel

Meer info over Hannelore Bedert kan u ontdekken via:
www.hannelorebedert.be

Foto: Jan Liekens

 

 

Geef een reactie