Temptation Market dankzij Bruurs

Met Bruurs duikt er een opvallend nieuw duo op in de Vlaamse Showbizz. Jens & Jonathan Wouters traden in het verleden op onder de naam Zangduo Jens & Jonathan. In een ver verleden nam Jonathan zelfs ooit deel aan The Voice Kids. Maar Jens & Jonathan zijn niet meer. Bruurs werd geboren. Hun eerste single ‘Mijn obsessie’ doet het goed in de Vlaamse Top 50. Met een productie in handen van Lex De Groot timmeren beide heren aan hun weg. En dat legt hen zeker geen windeieren. Hun eerste single maakt deze week een mooie entree op de 48ste plek in de Vlaamse top 50. Opvallend is dat beide heren naar de markt trokken voor de opname van hun videoclip. Daar trachten ze een mooie verkoopster te verleiden. In volle tijden Temptation Island beleven op de markt. Het kan toch niet beter zijn.

Bekijk de YouTube-videoclip via:
https://www.youtube.com/watch?v=wfv-H-G_f7U

 

Geef een reactie