Daar komen de Buffalo’s

KV Mechelen-Sterrebeek  en AA Gent-Zottegem. Met alle respect voor de kwaliteiten van beide ploegen. Maar bij het mannenvoetbal zouden dit veredelde vriendschappelijke wedstrijden zijn. Bij het damesvoetbal daarentegen waren het twee duels uit de tweede klasse. KV Mechelen Dames won een bitsig duel tegen Sterrebeek met 4-2. AA Gent verloor tegen Zottegem met 1-2 cijfers. Omdat zowel KV Mechelen als AA Gent niet houden van een Stille Zaterdag, hebben ze elkaar gevonden in een onderling vriendschappelijk treffen. Dat hebben de KV Mechelen Dames aangekondigd. Op 31 maart spelen beide teams tegen elkaar op de Kleine Malinwa. Voor de liefhebbers van verzorgd vrouwenvoetbal of voor de KV-fans, die nu op voetbalverlof zijn, lijkt dit een uitgelezen kans om eens een wedstrijd van het vrouwenvoetbal bij te wonen. Ranselt doelvrouw Katinka Smits alles met haar Tomahawk alles uit haar doel? Geselt Annet Heuten de Gentse verdediging met een knaller van een invalbeurt zoals tegen Sterrebeek? Hoe zou het met de kwetsuur van Ellen De Wilde zijn? Maakt zij haar comeback op het terrein na de vroegtijdige aftocht tegen Sterrebeek? Eén ding is zeker. Het zal zeker niet zo stil zijn op de Kleine Malinwa nu zaterdag. Want daar komen de Buffalo’s aan. De nummer 4 uit Tweede Klasse A.  Tijdstip van afspraak is 17u. U weze gewaarschuwd.

Foto: Dirk De Lobel

Geef een reactie