Anneke van Hooff schreeuwt het uit …

Anneke van Hooff begint aan haar tweede leven als dancezangeres. Met haar schrijfbuddy Christophe Severs, de zoon van …. , schrijft ze al twee jaar lang liedjes. Zowel voor zichzelf als voor andere artiesten. Alleen was het liefde op het eerste gezicht bij ‘Ik schreeuw het uit’. Dat gevoel weerspiegelt zich in de release van deze single. Anneke omschrijft het als Nederlandstalige dancemuziek, die iedereen graag hoort op een dorpsfeest. Een lekker vette beat met een niet zo moeilijke tekst. Nochtans is het niet zo evident om in onze Nederlandse taal dancemuziek te brengen. Het bekt niet altijd even gemakkelijk. Het proces van ‘Ik schreeuw het uit’ was er één van heel wat schrijven en herwerken. En nu is … mama Anneke blij dat de geboorte van haar single een feit is.

Enkele jaren terug kwam ik haar tegen als het meisje met de viool. Alleen staken rechten van platenfirma’s stokken in de wielen. Zelf omschrijft ze het als een waar kat-en-muisspel. Ook deze ervaring neemt ze mee in haar rugzakje. Niets weerhoudt haar er van om positief naar de toekomst te kijken. Hetgeen je doet, maakt je tot de persoon wie je bent.  Je zou het voor minder uitschreeuwen (van de daken), niet waar.

Download de single via:
https://itunes.apple.com/album/id1361459381?ls=1&app=itunes

Bekijk meer foto’s van de opnames van de Vlaamse Top 10 in Theater Elckerlyc:
https://goo.gl/Go9Hsp

Foto’s: Jan Liekens

Geef een reactie