Er was eens …. zet sprookjeswereld jaarlijks op zijn kop

Er is groot nieuws over het Sprookjesconcert. Het wordt een jaarlijks weerkerend evenement, waarin een actueel thema voor jongeren centraal staat. Zo werd een concert aangekondigd waarin het sociale mediagebruik bij jongeren in de kijker wordt gezet. Alleen werd in nauw overleg  met cast & creatives  de conclusie getrokken dat ‘Er was eens…’ verder moeten ontwikkeld worden én in een periode moet geplaatst worden waarin ook scholen kunnen betrokken worden. Klasbak, het scholenplatform, uitgeverij Van Halewyck en een aantal andere sterke partners zetten samen met Deep Bridge hun schouders onder dit project. Het éénmalige concert op 31 maart wordt daarom vervangen door een langere speelperiode in Capitole (Gent) en Stadsschouwburg (Antwerpen)​. De voorstellingen gaan door op zondag 23 september 2018 in Stadsschouwburg Antwerpen en zaterdag 29 september 2018 in Capitole Gent.

Foto: Jan Liekens

 

Geef een reactie