Zomerijsjes voor de Sven De Ridder Company

Op de Internationale Vrouwendag heeft acteur Sven De Ridder zijn nieuw geesteskind aan de nationale pers voorgesteld. Met de Sven De Ridder Company laat hij de deuren van het EAT achter zich dicht en slaat hij nieuwe wegen in. De eerste boreling van dit nieuw theatergezelschap heeft de nodige inspiratie gehaald bij de neuzekensoorlog in Gent. Maar dan in een Antwerpse Crème Glace-jasje. De Crème Glace Oorlog is vanaf 12 juli 2018 te zien in Theater Elckerlyc. In de cast zijn enkele goede vrienden van Sven terug te zien. Zo spotten we Jan Van Dyke, Leen Dendievel, Brik van Dyck en Luc Verhoeven.

Het verhaal De Crème Glace Oorlog gaat over Pierre Pistache (gespeeld door Jan Van Dyke).  Zijn crème glace- kraam in het park is iedere zomer een goudmijn. Maar dan krijgt Pierre plots  concurrentie van de flamboyante Roberto Montana (De Ridder), een Italiaan met veel verschillende smaakjes en nog meer praatjes.  De Crème Glace Oorlog kan beginnen.

Het is heel duidelijk. Voor Sven De Ridder is het een zomer zonder zomersproetjes, maar wel met zomerijsjes. Moet er nog Crème Glace zijn. Let the battle begin!

Meer info kan u vinden op: http://www.elckerlyc.be/nl/programma/decremeglaceoorlog.htm
Meer foto’s zijn te ontdekken op: http://www.showbizzsite.be/fotoboek/diverse-2018-voorstelling-sven-de-ridder-company-2018-in-antwerpen

Foto: Jan Liekens

Geef een reactie