Het grote debuut van BOBO-gezichte Leentje Jorissen

Voor de modeshows van kledingzaak BOBO zakken heel wat mensen regelmatig naar Tremelo af. BOBO heeft de kunst maar al te goed begrepen om zo nu en dan met enkele fraaie nieuwe beauties uit te pakken. Zo maakt op zondag 4 maart maakt een oude bekende uit Miss België-land haar debuut bij de grote BOBO-modeshow. Niemand minder dan Leentje Jorissen uit het verre Limburg zakt naar Tremelo af om op de catwalk te lopen. Leentje is voor mij geen onbekende. Zo kwam ik als Miss België-watcher haar tegen toen ik deze wedstrijd volgde. Daar behaalde ze een fraai resultaat en een mooie top 12-plek. Het verleden is voorbij. Alleen de toekomst telt. 2018 ziet er alvast rooskleurig uit. Als BOBO-gezichte 2018 is ze een beetje de ‘piepjonge’ ambassadrice voor deze kledingzaak. Wie haar aan het werk wilt zien, moet zondag naar BOBO komen. Als je er om 15 uur bent, zie je haar ongetwijfeld op de catwalk passeren.

Foto: Daniel Dedave

Geef een reactie