Een Molloot in de war

Help mij, help mij uit de nood. Want de Mol slaat mij compleet uit het lood. Heeft u ook naar de aflevering van de Nederlandse Wie is de Mol gekeken? Bent u net zoals ik het spoor compleet bijster. Er hangt immers heel veel mist rondom de kandidaten. Want wie is nu die dekselse mol, die iedereen in het ootje nemen. Persoonlijk blijf ik een die-hard fan van Olcay Gulsen. Wat blijft die vrouw het spel heerlijk spelen? Lekker dominant,de nodige dosis ballen aan haar lijf en met een grijns van hier tot en met Tokio. Me like it. Een mooi voorbeeld is de makeup-doos zie gebruikt in plaats van de zwarte vrijstelling.

En toch blijf ik een beetje in de war door het gedrag van Stine. Tijdens de laatste proef haalde ze door 2 foute antwoorden 1000 euro uit de pot. Tijdens de hotelproef zweeg ze als vermoord en kon niemand haar vinden. Bovenal heeft ze zich verdiept door haar boek in de kunst van het liegen. Is deze Mol een koele Deense, die in iedereen in het ootje neemt. Alleen is het mij onduidelijk waarom haar niet verscheen op het scherm van potentiële Mollen tijdens de test. Een montagefout of bewust gedaan?

De Mol zaait verwarring in mijn hoofd. Er komen barsten in mijn tunnelvisie naar Olcay toe. Een weekje puzzelwerk zal mij deugd doen.

Met vriendelijke groet,

Molloot Bart

Geef een reactie