Rocky Horror is een Buffalo!

Rocky Horror XXL veroverde nog maar net de Lotto Arena. Nu is de wereld buiten ’t stad ook klaar voor de knotsgekke capriolen van Dokter Frank-N-Furter. 3000 mensen mochten zich in de Lotto Arena onderdompelen in een wereld vol netkousen, waterpistolen en rubberen handschoenen. Het kon niet gek genoeg zijn. Vlaanderen heeft Dr. Frank-N- Furter, Janet ‘Slet’ Weiss, Brad ‘Asshole’ Major en andere zalige gekken zoals Riff Raff en duidelijk in de armen gesloten. En het is nog niet gedaan.

Productiehuis Deep Bridge keert met Rocky Horror terug naar waar het allemaal begon: De Gentse Feesten. Stany Crets kondigde het al aan. Als hij het zegt, is het naar het schijnt waar. En wie ben ik om hem tegen te spreken. Wie ben ik om hem tegen spreken? Op 13 en 14 juli staat deze knotsgekke bende in het Gentse Capitole. Nooit eerder zal de Arteveldestad zo vochtig hebben aangevoeld. Dus bij deze een waarheid als een koe: Rocky Horror is een Buffalo!

Meer info:
https://deepbridge.be/shows/the-rocky-horror-show/

Foto: Deepbridge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.