Partnerruil on stage

Verandering van spijs doet eten. Liefde mag dan wel mooi zijn. Het blijft een ingewikkeld iets. En dat geldt voor ieder van ons. Een innige vriendschap kan uitgroeien tot liefde en zo komt van het ene al vlug het andere. Maar waar eindigen al die avonturen. Vier acteurs engageerde zich voor een opmerkelijk theaterstuk Partnerruil in Theater M. Dat wordt nu al iets om naar uit te kijken. Eén van hen is Katrien De Becker. Onder het motto ‘Verandering van spijs doet eten’ besloot ze enkele maanden geleden aan Partnerruil on stage te doen. Ook Christophe Stienlet is iemand, die zich van een andere kant laat zien. Met een dosis onwennigheid er bij. Maar hij had tijd genoeg om zich aan te passen. Ook Ariane Van Hasselt waagt zich aan een sprong in het diepe. Ze was één van de deelnemers uit het Eén-programma Voor de leeuwen. Naar haar gevoel kan het wel eens heel plezant worden. Ook David Michiels, bekend van zijn zachte rollen, stapt uit zijn comfortzone. Hoe dit alles afloopt, zal de toekomst moeten uitwijzen. Vanaf 25 januari 2018 kan u het liefdesavontuur van bovenvermelde acteurs van dichtbij volgen. In theater M te Mechelen spelen zij “Partnerruil”, een knap geconstrueerd liefdesverhaal in een regie van Wim Peters

“Partnerruil” vanaf 25 januari tot en met 10 februari 2018 te Mechelen.

Cast: Katrien De Becker, Christophe Stienlet, David Michiels en Ariane Van Hasselt
Regie: Wim Peters
Tekst: Frans Ceusters
Productie: theater M

Tickets en info: www.theaterM.be

Foto: theater M

Geef een reactie