De Mol en het killerheeldrama in de Georgische Schouwburg

Wat een drama tijdens de tweede aflevering van de Nederlandse Wie is de Mol? Populaire Ron Boszhard zag de ultieme kans om tijdens het theaterstuk ‘Julius Caesar’ in het Rustavelli Theater in Tbilisi terug in het spel te keren door zijn neus geboord. De groep negeerde hem compleet. Hij werd uit de Mol gekegeld, net op het moment dat Caesar op het podium stierf. Zou Ron ooit zo’n fraaie televisiedood gekregen hebben?

Het blijft vooral Olcay Gulsen, die voor commotie zorgt tijdens Wie is de Mol. De grote baas achter het modelabel Supertrash blijft lekker eigenzinnig haar weg volgen. Hypergedreven en een beetje onder het motto: ‘Doe wel en zie niet om.’ De proef op de Georgische markt was daar een mooi voorbeeld van. Alleen spande ze tijdens de opdracht in de schouwburg echt de kroon. Ze was naar eigen zeggen in ‘killerheelmodus’ en droeg haar hoogste hakken om naar theater te gaan. Niet echt praktisch als je van de éne loge naar de andere moet hollen. En toch … een fashionista als Olcay moet veel kunnen. Zeker als je een eigen modelabel hebt. Het zou een perfecte mollenstreek zijn om je meest oncomfortabele schoenen in je reiskoffer te steken als je op voorhand weet dat er een dergelijke op het programma staat. Want dat alles trager gaat met killerheels aan je voeten, lijkt op voorhand een zekerheid.

Hoedanook wordt het rijtje van fashionstatements van Olcay steeds groter en groter. In de eerste aflevering was het haar opmerkelijke handtas en nu waren het haar killerheels. Tijdens de graaf- en schraapproef droeg ze een opvallende pet. Olcay Gulsen moet een joekel van een koffer bij hebben om tijdens Wie is de Mol? haar ding te doen. Een zekerheid als je weet dat je er tot het einde in zit.

Niets lijkt zeker in deze Georgische variant van Wie is de Mol. Zelfs een tragisch killerheeldrama in een Georgische Schouwburg stond op het programma. Maar of ik weer in mijn beruchte tunnelvisie zit, zal de komende tijd uitwijzen.

Geef een reactie