Spamalot: Alsof The Beatles nooit weg waren …

In 2019 keert Spamalot terug naar het theater. Opvallend is dat acht jaar na datum de cast compleet intact is gebleven. Alleen Kobe Van Herwegen mag zich de maagd van de Holy Grail noemen. Na acht jaar zou de voorstelling weinig veranderd zijn. Een beetje onder het motto van Koning Arthur. Never change a winning team, niet waar. Dat is nu nog steeds zo en dat zal niet veranderen. Het lijkt wel alsof The Beatles van de Vlaamse Monty Python nooit weg waren.

Ook BV-carrières moeten gered worden volgens de grappende Stany Crets. Mensen zoals Jan Van Looveren, die op het verkeerde pad zijn geraakt nu hij bij Eén werkt. Of Jonas Van Geel bij VTM. Maar ach … Always look on the Bright Side of Life, niet waar. Het zou een nummer kunnen zijn van The Beatles. In de periode dat ze nooit weg waren, tenminste.

Eén ding staat als een paal boven water. Ook nu worden er bij Koning Arthur en co heilig huisjesgesloopt.  Bij Spamalot 2019 gaat dit even zeer gebeuren. Want dat Spamalot overal absurde vrolijkheid ontdekt, is meer dan ooit een zekerheid. Maar tja, dat is met de liedjes van The Beatles zeker het geval. John, Paul, Ringo en George steken er bovenuit. Met Koen, Kobe, Nordin, Ann, Dieter, Jonas, Jan en Walter zal dit ook zo zijn…. They enjoy … the Bright side of life, wel te verstaan.

Vanaf 16 maart 2019 in het Capitole Gent en de Antwerpse Stadsschouwburg.

Bekijk nu de foto’s op:
https://goo.gl/nHPWg8

 

Geef een reactie