Laurens: de verborgen ster van Lottes pasta-avond

De Miss België-campagne gaat met zevenmijlslaarzen vooruit. Zo zijn de finalisten volop bezig met het voeren van promotie. Ook voor de Limburgse Lotte Vanlingen geldt deze gouden regel. Het voorbije weekend hield ze een grote pasta-avond om wat aandacht te vragen voor haar campagne en het goede doel van Miss België. En dat werd een groot succes. Maar liefst 240 mensen zakten naar de voetbalkantine van FC Helson af. Daar konden de mensen genieten van een minestronesoepje, een pastabuffet en een dessertje naar keuze (tiramisu, chocomousse of tartufo). Lotte moest en zou de ster van de avond worden. Alleen kreeg ze niet alleen deze rol.

Eén van de grootste sterren van de avond naast Lotte was de piepjonge Laurens. Op dezelfde dag geboren als Lotte en een gigantische fan van zijn peters dochter. Wie de kleine Laurens op de foto’s ziet, twijfelt er niet aan dat hij een prins charming van de bovenste plank is. Pittig detail: de kleine uk stal de show met een veel te groot: ‘SMS voor Lotte’-shirt aan. Maar hij amuseerde zich duidelijk kostelijk. En dat blijft het belangrijkste. Moraal van het verhaal: Astrid Bryan heeft haar broer: ‘De Lau’. Lotte heeft een kleine ka(m)p(i)oen met dezelfde naam. Het is eens wat anders.

 

Foto: Lotte Vanlingen

Geef een reactie