The Voice State of Mind van Amber Dhert

Tijdens haar kwartfinale bij The Voice van Vlaanderen moest en zou ze haar momentje pakken. Tegen haar teamgenoten Mike en Bonny was dit niet evident voor Amber. Het werd echter al heel snel duidelijk dat ze de juiste state of mind te pakken had. Meer bepaald: die van New York. Met als muzikale assistent Hans Francken aan de piano deed Amber Dhert het verduiveld goed in The Voice van Vlaanderen. Ik heb zo een beetje de indruk dat ze op een geruisloze manier de halve finale heeft behaald. Oerdegelijk maar een oh zo stabiele factor in Team Koen. Het kan misschien wel lonend werken op den duur.

Amber moest en zou New York State of Mind zingen van Billy Joel.  Ze stond daar oogverblindend op het podium. Met een stralende glimlach. En dan zag ze er volgens Natalia mooier uit dan ooit. Het is nogmaals bewezen dat wanneer mensen hun dromen najagen er vaak iets moois op de proppen komt. Amber wou dit liedje al zingen tijdens haar eerste liveshow. Koen Wauters had deze week naar eigen zeggen een Sit Back and Relax-momentje. En hij was best trots op zijn pupil. Het Voice-publiek lijkt dit jaar enthousiaste mensen meer dan ooit te pruimen. Ze knikte wel neen toen ze naast Mike stond. Maar ze kreeg de zegen van kijkend Vlaanderen. Geruisloos tot in de halve finale. En dan scoren …  Je momenten weten kiezen. In de sport is het uitermate belangrijk. In de muziek ook. De hondjes in het asiel zijn meer dan ooit fier op hun Amber.

Geef een reactie