Zeemeermin Floor

Eind december zien we een bekend televisiegezicht in een nieuwe hoedanigheid op het grote podium van Flanders Expo. Actrice/zangeres en Grietje Ianthe Tavernier ruilt haar politieuniform in voor het pakje van een zeemeermin. Van een position switch gesproken.  Agente Floor uit De Buurtpolitie is namelijk met de eindejaarsperiode te zien in The Little Mermaid. Een prestigieus musicalproject van Marmalade.  In deze Disney-klassieker duikt Ianthe in de huid van de bekendste sprookjeswereld-zeermin: Ariel.

Ook haar grote liefde Erik is een bekende voor de youngsters onder ons. Juan Gerlo (‘Ghost Rockers’ en ‘Familie’) neemt deze rol voor zijn rekening.

Ik kreeg vandaag de eerste foto te zien van het nieuwbakken Vlaamse Disneykoppel. Ianthe ziet er als Ariel helemaal anders uit. Haar blonde haren werden ingeruild voor een Venetiaans blonde coupe. Commissaris Roger Berckmans zou er spontaan mannekens, mannekens bij roepen, wanneer hij deze foto onder ogen krijgt.

Yoshi Aesaert: CEO en producer bij Marmalade belooft nu al aan alle Disney- en musicalfans een ongeziene show. Op het verhaal en de liedjes na werd alles in een nieuw jasje gestoken. Deze uitvoering is speciaal voor België ontwikkeld en wordt omschreven als een once-in-a-lifetime experience.

En last but not least werd ook de eerste trailer aan de wereld getoond:
https://vimeo.com/238934841

Naar mijn gevoel wordt Gent the place to be dit eindejaar voor een echte kerst… musical. Denkt u er hetzelfde over?

Meer info ontdek je op: http://www.thelittlemermaid.be
The Little Mermaid is vanaf 13 december te zien in Flanders Expo.

Foto: Marmalade

Geef een reactie