In de ban van Victoria’s Secret: Celine Houben

Miss Fashion kleurt een klein beetje Oranje. Naast een Maastrichtse kandidate neemt ook Celine Houben deel. Deze studente kappersopleiding heeft Nederlandse roots, maar woont al een poosje in België. Door een goede vriendin werd Celine geïnspireerd om de stap naar deze wedstrijd te zetten. Aanvankelijk waren ze met negenhonderd kandidaten. Nu is Celine zielsgelukkig dat ze bij de 25 finalisten is, die op 7 oktober de finale zullen betwisten in het Antwerpse Theater Elckerlyc. Celine omschrijft deze gebeurtenis als een unieke kans uit de duizend om zichzelf aan de buitenwereld te tonen.

Toen ik haar sprak, werkte ze ijverig van haar vleugels. Haar vleugels zijn noodzakelijk voor een finaleproef. Daar moeten de finalisten in de stijl van Victoria’s Secret op de catwalk defileren. Celine kijkt enorm hard uit naar deze opdracht. Ze is een immense fan van het merk. Toen haar landgenote Doutzen Kroes hiervoor defileerde, keek ze er met open ogen naar. Hiervan droomt ze zelf al jaren. Wie weet kan Miss Fashion een mooi opstapje in de juiste richting betekenen? Een snuifje Victoria’s Secret in Theater Elckerlyc à la Celine. Het gaat zo maar gebeuren.   Winnen zou fantastisch mooi zijn. Maar er is maar één plekje bovenaan de top. Celine oogt vrij realistisch. Een top 10-plek zou in haar ogen al super zijn.

Fotocredits: Steven Masset

Geef een reactie