Gillende tienermeiden voor Monika

Op krukken je plekje veroveren voor the battles bij The Voice van Vlaanderen. Het is ééns wat anders. De 19-jarige studente toerisme Monika Rudyte uit Kortrijk zorgde voor een bijzondere opener  tijdens de derde uitzending van de blind auditions. Na een val tijdens de les Lichamelijke Opvoeding werd ze aan haar knie geopereerd. Met een brace rondom haar getroffen knie kwam ze Alarm van Anne-Marie zingen voor de vier coaches. Haar twee favoriete coaches draaiden om. Natalia wordt haar gids tijdens de komende weken bij The Voice van Vlaanderen. Opmerkelijk wist-je-dat-je. Waar Monika zichzelf een dramaqueen noemde omdat ze heel wat emoties in haar optreden legt, vulde haar coach Natalia het spontaan aan met het woord ‘attitude’.  Monika Rudyte werd spontaan Monika ‘Attitude’ Rudyte

Monika is een zeer bijzondere kandidate. Ze woonde tot haar zestiende in Litouwen. Maar toch heeft ze een drive om u tegen te zeggen. Uit pure leergierigheid heeft ze zichzelf namelijk negen talen aangeleerd. Een beetje onder het Kamiel Spiessens-motto: ‘Het is een hobby’. Tussen ons gezegd en gezwegen is het een hobby waar je ver mee kunt komen in het leven. Wat mij vooral opviel tijdens de uitzending waren haar ‘gillende supporters’. Normaal zijn gillende tienermeisjes alleen voor jongens bestemd. Alleen bevestigt Monika de uitzondering op de regel. Haar supporters krijsten, ze waren bloedfanatiek en ze dansten in het rond tijdens haar audities. Nu al belooft het vonken en vuur tijdens de blind auditions. Toch weet ik één ding zeker. Met deze bloedfanatieke supportersclan van het Kortrijkse Guldensporencollege Kaai, met de alom geprezen attitude en Natalia als coach lijkt de volgende ronde piece of cake. Of gebeurt er toch nog iets bijzonders?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.