Het Blacklightfestival 2017 … zag het licht

Er is een nieuw festivalkindje geboren. In Lier wordt er op 26 augustus (vandaag dus) het Blacklightfestival 2017 georganiseerd. Een festival met als doel het samenbrengen van mensen in deze moeilijke tijd, ongeacht, huidskleur, religie, leeftijd of overtuiging. Een festival creëren in een fantasie sfeer, een land zonder zorgen, waar iedereen zijn stress en zorgen voor 1 keer gewoon kan loslaten. Want wij berichten u: Het Blacklightfestival 2017 heeft het licht gezien.

Het wordt een dag vol eyecatchers. Vanaf de inkom tot aan de verschillende stages worden de festivalgangers meegenomen in een bijzondere beleving, vol licht, fantasy & spectaculaire artiesten die muziek brengen naar ieders smaak. Het licht zal schijnen boven de Lierse Nazaretdreef. Want ik kan het niet genoeg herhalen: Het Blacklightfestival 2017 heeft het licht gezien.

Op de mainstage zijn er alvast enkele grote namen, die naar de Pallieterstad afzakken. Zo spotten we Lester Williams, DJ F.R.A.N.K, DJ Wout en Jelle van Dael. De beats zullen klinken boven de stad van de Zimmertoren. Op de retrostage zien we monumenten zoals Dave Lambert en Virtual Zone. Met al deze namen weet u het al zeker: Het Blacklightfestival 2017 heeft het licht gezien.

En voor al die na het festival nog niet uitgefeest zijn, is er nog een afterparty van formaat in La Rocca. Want u weet het nu voor eeuwig en drie dagen. Het Blacklightfestival 2017 heeft het licht gezien.

Geef een reactie