Het kleedkamermomentje van Evelien Van Criekinge

Ze is momenteel één van de finalisten bij Miss Présence 2018. En zeggen dat dit avontuur voor Evelien Van Criekinge allemaal begon in de kleedkamer van een andere Missverkiezing. Daar sneuvelde ze in de halvefinale. Tijdens het omkleden hoorde ze lovende commentaren over het Miss Présence-verhaal. Net daarom wou ze de stap in deze richting maar al te graag zetten. Een beetje onder het mom van het impulsief momentje van de dag. Dat vertrouwde ze me toch toe toen ik haar even kon spreken.  Bij haar tweede deelname aan een Missverkiezing wil deze toekomstige studente Economische Wetenschappen aan de KU Leuven tonen wat ze in haar mars heeft. Heel haar leven lang is ze in de ban van make-up, fashion en mode. Gepassioneerd door hetgeen de Victoria’s Secret Angels op de catwalk tonen. Evelien wil in hun voetsporen treden. Niet meer, niet minder … Haar droom is om deze ambitie te tonen op het podium. Eveliens drive is groter dan ooit. Voor haar zelfvertrouwen betekent een mooi resultaat tijdens de Miss Présence-finale een boost van formaat.

Moekes hebben wijsheid in pacht. En Eveliens Moekes is haar rots in de branding. Vroeger liep deze bevallige studente bij haar oma al rond in roze kleedjes. Het meisje-meisje gehalte is al die jaren gebleven. Haar moeke is nu de ultieme rots in de branding. ‘Moeke’ steunt haar kleindochter door dik en dun. Haar deelname mag dan wel een beetje impulsief zijn. Evelien gaat er voor de volle 100% voor. Ze heeft haar ding gevonden, naar verluidt. Deze houdgreep laat ze echt niet meer los.

Foto: privé-collectie Evelien Van Criekinge

Geef een reactie