Elzerock 2017: Van Paul tot Paul

Het gehucht  Elzestraat in Sint-Katelijne-Waver blijft deze zomer maar feesten. Op 19 augustus is het na Elzestraat Midzomert opnieuw van dat. In het Sint-Michielsdomein in de Groenstraat is het Elzerock-tijd. Enkele grote namen komen het beste van zichzelf geven. Opmerkelijk is dat men in de geest van Pool tot Evenaar een ware editie: ‘Van Paul tot Paul’ krijgt.

Paul Severs, een levende muzikale legende, zakt naar Sint-Katelijne-Waver om hits zoals ‘Geen Wonder dat ik ween’ , ‘Zeg eens meisje’ en ‘Ik ben verliefd op jou’ te zingen. De Dam-Dam-Di-doe-doewi-dam-dam of een gelijklopend fenomeen weerklinkt over de Elzestraatse velden. Muzikale legendes in het Sint-Michielsdomein. We moeten ze elke keer opnieuw koesteren.

Een andere Paul op de affiche staat in de regio beter bekend als Polle Pap. De gewezen melkboer uit Heist-op-den-Berg is één van de meest soulvolle stemmen in het Vlaamse land. Van tien uur ’s avond tot half twaalf laat hij zich helemaal gelden. Een ware muzikale legende in het Sint-Michielsdomein. We moeten ze elke keer opnieuw koesteren.

En dan vergeet ik nog de heren van Rockenbach. When rock meets klassiek. En vooral niet te vergeten. Stuk voor stuk zijn het echte muzikanten. Kortom: Elzerock 2017 wordt een feestje dat een ware belevings-experience is.

Geef een reactie