De Abdou-feeling

In mijn leven heb ik al heel wat talentenshows achter de schermen gevolgd. Zo kwam ik 9 jaar geleden terecht bij X Factor. Een wedstrijd waarin heel wat fraaie namen te zien waren. Artiesten zoals Tom Dice, Mathieu & Guillaume en het partyduo Lester en Abdou. De 2 partycrashers zaten onder de hoede van de Nederlandse zangeres Do. En ze hebben er naar eigen zeggen veel van geleerd. Lester kennen we nu als Lester Williams. Een DJ, die op Tomorrowland en tal van andere ‘vette’ party’s zijn ding mag doen. Maar ook Abdou timmert rustig verder aan de weg. En wat ik nu zeg, zijn absoluut geen leugens. Met ‘Lie to me’ probeert hij een hitparadenotering te bemachtigen.

Gevoel staat centraal in het leven van de r&b- en soulking  van ’t Stad. In het dagelijkse leven werkt hij als halftijds pedagogisch medewerker voor jongeren. Maar de beste therapie of opvoedkundige raad blijkt duidelijk muziek te zijn. Abdou heeft veel tijd geïnvesteerd in het schrijven van eigen liedjes. With a little help from his friends and inspired by the allergrootsten. En dat doet hij zonder zijn eigen identiteit te verliezen. En wat ik nu zeg, zijn absoluut geen leugens. Met ‘Lie to me’ probeert hij alvast een hitparadenotering te bemachtigen.

Zijn videoclip staat al op YouTube. Hij wordt gesteund door de knapste r&b-angels van ’t stad. En wat ik nu zeg, zijn absoluut geen leugens.
Kijk zelf maar:
https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=aLjUKrPn9b0&app=desktop

Geef een reactie