De Charlie’s Angels van Radio Stad

Instagram, sociale media … het heeft een grote impact op ons leven. En soms ontdek je van die opvallende dingen, die je aandacht trekken. Zo maakte ik tijdens mijn talrijke Facebookmomenten kennis met het fenomeen Radio Stad. Een Antwerps radiostadion waar luisteraars een unieke mix van mainstream muziek als R&B, hiphop, latin, dance en andere muziekstijlen overgoten met een Urban-sausje krijgen. Wat vooral opvallend is, zijn de sexy ladies van dit radiostadion. De dames zijn alom tegenwoordig op Radio Stad. Een mannelijke luisteraar zou er compleet SWAG van worden.  Ze houden van feesten, ze zijn op en top hip en ze laten dit via de geijkte sociale mediakanalen maar al te graag blijken.

De dames zijn een beetje de Antwerpse radiovariant van de Charlie’s Angels. Hippe madammen met een eigen stijl, die in groep de luisteraar van een gezonde dosis sociale media-beleving proberen te voorzien. Vincere Insieme. Alleen is de identiteit van Charlie me momenteel nog niet duidelijk.  Maar ik weet dat ze  Abdou, de R&B-man, die we ooit in X Factor aan de zijde van Lester Williams zagen, zien als hun absolute held.  Beam me up, Abdou, zou een perfecte quote zijn uit de film Charlie’s Angels. Alleen haal ik er dan een Star Trekje-bij. En dan mag niet gebeuren. Zulke fouten zouden mijn hipheid niet ten goede komen. Eén ding is zeker: ’t Stad heeft er een fraaie nieuwe media-attractie bij. Dat alleen kan ik maar toejuichen.

Een gedachte over “De Charlie’s Angels van Radio Stad

Geef een reactie