Elzestraat Midzomert 2017: Het eerste bord

5 augustus 2017.  Gerard Cox zou spontaan het deuntje: ‘Het is weer zover die mooie midzomer’ beginnen te zingen. In Elzestraat, een gehucht van Sint-Katelijne-Waver, weten ze al wat er dan zit aan te komen. Daar zijn ze al enkele jaren vertrouwd met het begrip Midzomert. De Landelijke Gilde Elzestraat, waar mijn vader deel uit van maakt, organiseert dan voor de derde keer Elzestraat Midzomert. De ingrediënten van dit zomers gerechtje bestaan uit: een leuke barbecue in een landelijk kader, linedancers, een sfeervol optreden van regionale de l’etape Robin De la Rue, ambiance met Dimi & De Kasten en een knalfuif als afsluiter om u tegen te zeggen. Het bord is duidelijk goed gevuld …

En wanneer we over een goed gevuld bord filosoferen, zie we ook langs de Elzestraatse wegen de eerste reclamepanelen rond dit evenement opduiken. U kan er niet naast kijken. De eerste zaterdag van augustus zal het ongetwijfeld knallen in de Walemstraat. Iedereen is welkom staat er geschreven. En zoals Emiel Goelen zaliger het al zei … U komt toch ook?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.