Welcome home Thomas

Het probleem van Belgische basketbalspelers wordt bij het nieuwe Telenet Giants Antwerp helemaal opgelost. Met Thomas Akyazili is een vierde Belg op weg naar de Lotto Arena. Thomas speelde de voorbije 2 jaren in het shirt van de University of Colorado, beter bekend als ‘The Buffs’. Maar nu keert hij terug naar huis. Na Donkor, Vanwijn en Bako is Thomas Akyazili de 4e nieuwe Belg in het Giants-shirt. Welcome home, Thomas!

Na twee seizoenen Amerikaanse lucht op te snuiven, keert hij terug naar de Scheldestad. Hij wil verdere stappen in zijn professionele carrière zetten. Thomas keert terug naar zijn roots, naar de stad waar hij zijn jeugdopleiding heeft genoten. He’s coming home. Welcome home, Thomas!

Hij zal rijper en volwassener dan ooit op het terrein staan. Twee jaar Amerika .. Het doet wat een mens. Alleen gaan nooit eerder zo veel Belgen bij de Giants gespeeld hebben. Met Akyazili zijn er momenteel acht Belgen in de ploeg van coach Roel Moors. Antwerpen kleurt Belgisch en daagt Oostende nu al uit. Zullen de deuren naar de troon van Oostende eindelijk ingebeukt worden? Het worden leuke baskettijden.

Geef een reactie