Manouh: de stille verleidster uit Temptation Island

Vanuit het niets dook ze dinsdagavond op bij Bart Peeters. Manouh, één van de verleidsters uit Temptation Island, kwam haar verhaal vertellen. Ik moest al heel goed nadenken wanneer ik haar op het scherm zag passeren tussen al het vrouwelijke geweld op Temptation Island. Pommeline herinner ik me nog. 4000-cc humor, niet waar. Hoe kan een mens dat nu vergeten? Parastoo was zo lief tegen Niels, mijnheer. En wat te denken van Natasja – beter bekend als Jeffie likes Boobies – … Maar Manouh leek me wel een nobele onbekende. Tja, en daar zat ze dan … Manouh was haar verhaal aan het vertellen naast überverleider en singer-songwriter Ken ….   Ken kennen we allemaal. Van zijn schone Liekens, niet waar. Van Manouh wisten we niet veel. Kijkend Vlaanderen luisterde aandachtig mee.

Manouh was wel heel stil op Temptation Island. Nochtans had ze zich via haar ex-collega’s laten overtuigen om deel te nemen. Selectieproeven bij de vleet had ze achter de rug. De verwachtingen waren wellicht hoog gespannen. Maar de concurrentie onder de verleidsters was wellicht te moordend. En plots zat ze daar … oog in oog met Bart Peeters, de ultieme Temptation-leek. Absoluut niet lepeltjesgewijs.

Zelfs de stille verleidsters hebben hun verhaal te vertellen. En daar zat ik dan …. De rolluiken naar beneden en bezig om met mijn vol tanden alles te aanhoren. Temptation Island, het doet wat met een mens

Geef een reactie