Het Boomtown-pigment van Reizen Waes

Het derde seizoen van Reizen Waes is bijna afgelopen. Eén van de populairste televisiemakers van het moment maakte een rondrit doorheen de minst bezochte steden van Amerika. Wel eens: de Trump-states genoemd. Opvallend was zijn bezoekje aan de koffiebar Boomtown Babes Espresso. Drie sexy babes die in een klein winkeltje Espresso schonken aan een veeleer mannelijk publiek. Waes en zijn crew kwamen, zagen, dronken en keken vooral hun ogen uit. En toch ..

Boomtown doet me eerlijk gezegd weinig aan babes, schaarsgehulde dames en helemaal niet aan Espresso denken. Boomtown associeer ik volop met de Boomtown Rats. Een groep rond Bob Geldof, die ooit de monsterhit ‘I don’t like Mondays’ scoorde. En toch …

Ratten en Tom Waes .. Het is een huwelijk, dat niet werkt. Waes is een Antwerp-fan en de Ratten zijn die van het Kiel. Maar soit … Na het bekijken van de laatste Reizen Waes, vraag ik me af waarom ik de Boomtown Babes Espresso niet eerder heb leren kennen. De drie dames zouden misschien een oplossing zijn om die dekselse maandagen met een betere smile tegemoet te stappen. Tell me why, i like Mondays , … niet waar!

Geef een reactie