Moneytime voor Antwerp Giants

Na een uitstapje naar zee, komen de Aalstenaren de Lotto Arena bestormen. Day to be: 2 april  Place to be: Antwerp Time to be there: drie uur ’s namiddags. Een match waarbij het stilaan moneytime wordt voor de Antwerpse reuzen. Door de nederlaag in Paleis ‘nummer kweetniethoeveel’ voelen de Giants de adem van de Brusselaars als  een hete patat in hun nek.

Op de dag dat de Ronde van Vlaanderen voor de eerste keer Antwerpen bestookt, blijft drie uur ’s namiddags toch een ongelukkig moment om de match tegen Aalst te spelen. Net op het moment dat Van Avermaet en Sagan hun beslissende demarrage in de Ronde van Vlaanderen inzetten, moeten Gavin Ware en Jason Clark de Ajuinen pellen. Zal de Lotto Arena een oninneembare burcht worden die niemand of eerder een vesting met een hoog Paard van Troyen-gehalte? Krijgen we ajuinensoep of een reus aan het spit. Zullen de Giants het Ronde-effect voelen. Want in Vlaanderen blijft de Ronde een dag des heren. Of je nu basketfan bent of niet. Hoedanook zal de SPORZA-app in de Lotto Arena op volle toeren draaien.

Maar ach, echte die-hards moeten daar tegen kunnen. Ze weten waarvoor ze spelen. De tweede plek is zo verleidelijk. Het zal toch niet waar zijn … net sneuvelen op de dag des heren of zetten ze dan de verrijzenis opnieuw in! De Giants verdienen die tweede stek … De plek van Poulidor moet de hunne zijn. Niet meer, niet minder.

Amen!

Geef een reactie