Temptation Island: Het busje komt zo …

Opschudding bij de Hasseltse Temptation Island-fans. In de slipstream van de uitzendingen op VIJF zou een koppeltje betrapt zijn. Tijdens een uitstap in Gent zagen enkele Hasseltse studenten Rosanna en Niels in een innige omhelzing … aan een tramhalte. Wereldnieuws of gewoon Temptation-nieuws. Wie op de Facebookpagina van Niels een kijkje ging nemen, wist het nieuws al. Daar staat hij nog altijd met de status ‘in een relatie met .. Rosanna’. Opvallend dat kranten hier nog niet eerder opgesprongen waren.

Hoedanook overvalt er mij nu een So What-gevoel. Hoe ziet de wereld er nu uit wanneer zelfs Temptation Island-bewoners de tram niet meer in Gent mogen nemen om op hun bestemming te raken. Zeker met het huidige mobiliteitsplan van de Arteveldestad in het achterhoofd. Tja, wat doet een mens als hij eventjes staat te wachten op iets wat weldra komen zal. Natuurlijk: zijn of haar geliefde een keertje vast pakken. Hoe zou je zelf zijn? Temptation Island of niet. Elkaar knuffelen blijft iets menselijks …

Ik ben toch al blij dat Rosanna en Niels niet op de bus stonden te wachten. Nu al zouden de moppen op Twitter rijkelijk vloeien. Je weet wel grappen in de stijl van: ‘Eventjes geduld nog, want het busje komt zo.’ Tja, goedkope humor of niet. De bus mag gerust komen aanrijden. Zolang het niet met buschauffeur Alex is, zal het wellicht worst wezen voor Niels … Want die ging vieze dingen doen met zijn meisje. En op een bus of een tram is dat nu ook weer geen zicht. Zeker niet als alle ogen van de GSM’s der Temptation Island-fans op je gericht staan. Maar alleszins hoop ik dat de tram ondertussen al is gepasseerd. Maar als het niet zo is .. Eventjes geduld nog, want het busje (met Hasseltse fans) komt zo.

Geef een reactie