Hamdi

Zelden een Zebra gezien, die zo doeltreffend is als Hamdi. Hamdi vindt de weg naar de netten als geen ander. Hij lijkt wel een jager op de loer naar zijn prooi. Zou de minzame Zwitser aan de Brusselse lijn niet vloeken als hij dit scorende geweld uit Tunesië nu ziet? Hij moest hem niet … Teo zou het wel doen. Hamdi vertrok naar Charleroi. Maar nu ontploft hij in het land van dansende Karolo’s. Harbaoui is back in business en iedereen zal het geweten hebben. Voetbal is emotie en Hamdi lijkt wel een emotioneel dier. Ergens is het met Hamdi een beetje zoals het met velen in het dagelijkse leven is. De éne keer is het alles, de andere keer niets. Zwart of wit. Grijs bestaat niet. Bij u wel?

Bij Charleroi zag hij Tattoo Jordan terug. Zijn maatje van weleer. Charleroi-Zulte leek wel een neerslag uit het verleden. Harbaoui en Remacle scoorden beiden.

Playoff 1 komt voor Hamdi steeds dichterbij. Met de rotvaart van zijn Ferrari dendert Charleroi verder. In Playoff 1 wacht ongetwijfeld het blije weerzien met zijn Brusselse vrienden. De ultieme clash met Weiler en de 3T’s (Trebel, Teodorzcyk en Tielemans). Tiens, wist u dat de 3T’s familie is/was van Michael Jackson. Zij zongen ooit de hit ‘I need you’ naar de hogere regionen in de hitparade. Benieuwd wie wie nodig zal hebben wanneer het om de knikkers draait?

Geef een reactie