Bijzonder nieuws – 19 januari 2017

Bijzondere verhalen … Je vindt ze altijd in de nationale media. Ik maakte deze compilatie uit het nieuws van 19 januari

Sterrenchef Luc Bellings stopt met sterrenzaak
Luc Bellings stopt met zijn ‘Aan Tafel bij Luc Bellings’ in Hasselt. De sterrenchef zou het na dertig jaar graag iets rustiger aan willen doen. Hij plant een kleinere zaak te openen en volgt daarmee het voorbeeld van enkele collega’s zoals Geert Van Hecke, Kobe Desramaults en Karen Keyngaert.

Karel Cardoen gaat op pensioen
De koning van de autosupermarkt: Karel Cardoen gaat op pensioen. Na 45 jaar dienst en 250000 verkochte auto’s houdt hij het voor bekeken als CEO. In een interview met het Nieuwsblad zegt hij: “Eerlijk, ik had even goed schoenen kunnen verkopen.”

Donald Trump houdt niet van tweeten
Op 20 januari is hij de 45e President van de Verenigde Staten. Maar Donald Trump houdt naar eigen zeggen niet van Tweeten. Nochtans staat hij bekend als een fervent Twitteraar met een gemiddelde van 6 tweets per dag. Op 19 oktober vorig jaar was er zelfs een uitschieter tot 83 Tweets. Volgens Trump zelf is het sociale medium uitermate interessant om te reageren op voor hem niet zo positieve mediaberichten.

Geef een reactie