Bijzonder nieuws – 11 januari 2017

Bijzondere verhalen … Je vindt ze altijd in de nationale media. Ik maakte deze compilatie uit het nieuws van 11 januari.

Thor – de populairste Instagramkater
127000 actieve volgers op Instagram. 18000 op Facebook. De driejarige kater Thor is zodanig populair dat zijn baasje Rani een manager voor haar dier heeft gezocht. Opvallend is dat het management van de influence-kat wordt verzorgd door hetzelfde als dat van Astrid Bryan.

Vanaf nu: aangetekende e-mails
Vanaf nu kunnen bedrijven en overheidsinstellingen aangetekende e-mails versturen. Het Waals-Brabantse Ipex lanceerde daarvoor gisteren een plug-in voor Outlook. Het is een kwestie van tijd dat een aangetekende e-mail goedkoper zal zijn dan een aangetekend schrijven.

Speurhonden kunnen ook zoeken naar sperma
Krijgt België in navolging van Noorwegen ook een nieuw soort speurhond? Volgens Kamerleden Nele Lijnen (Open Vld) en Karin Jiroflée (sp.a) zou het interessant zijn om in navolging van het Scandinavische land ook speurhonden in te zetten om naast bloed ook sperma op te sporen. Vooral voor verkrachtingszaken zou dit ten goede komen.

Geef een reactie