De Miss De Luxe-droom van Claudia De Coninck

Op 9 december stappen 16 vrouwen tussen 18 en 55 jaar op het podium in Salons Montovani (Oudenaarde) voor de Miss De Luxe-finale. Eén van hen is de 50-jarige Claudia De Coninck uit Viane. ‘Deelnemen  aan een Missverkiezing was altijd een meisjesdroom. Maar dat kende een bijzondere evolutie omdat ik als Victoria-consulente regelmatig  Miss België-kandidates bezocht. Ik leerde de andere kant van de medaille kennen. Op een bepaald moment zag ik echter een social media-advertentie van Miss De Luxe. Een wedstrijd voor vrouwen tussen 18 en 55 jaar. Het stond op mijn to do-lijstje om ooit een keertje te doen. Dus waarom ook niet? Ik ben toen naar de castingdag gegaan. Een beetje later kreeg ik een berichtje dat ik bij de 16 finalisten was. Voor mezelf is het zeker geen evidente combinatie. Naast mijn dagtaak als huishoudhulp ben ik ook nog Mylène en Victoria-consulente. Maar ik ben iemand die het beste presteert onder druk en stress. In deze wedstrijd wil ik me voor de volle 1000% smijten om zeker een top 3-plek te bemachtigen. Het zou fantastisch mooi zijn om het kroontje mee naar huis te nemen. Gewoon als teken dat leeftijd in deze wedstrijd zeker geen rol speelt. Met mijn deelname wil ik vooral  aantonen dat elke leeftijd zijn charmes heeft, zowel vanbinnen als vanbuiten. Men is immers nooit te oud om te dromen en te leren.’

Carpe Diem
Claudia geniet van elk moment in haar Miss DeLuxe-avontuur. ‘Carpe Diem is een lijfspreuk, die ik hoog in het vaandel draag. Van elk moment wil ik iets moois maken. Het is een unieke kans wat nu op mijn pad komt. Dus waarom zou ik er ook niet ten volle van genieten. Ik zet mij met veel plezier in voor het goede doel. Zo verzamelen we als finalisten ook geld in voor Make-A-Wish, een organisatie, die wensen van zieke kindjes mogelijk maakt. Dat zijn goede doelen, waar ik me met plezier voor inzet.’

Mensen kunnen een stem uitbrengen op Claudia en hiermee goede doelen zoals Make-A-Wish, Child Focus, Amnesty International en Oxfam steunen.
 Dit kan door een berichtje te sturen naar MDL 8 naar 6630 (2 euro per stem)

Foto: Cris Feys

Geef een reactie