De kerstwens van Jaap Reesema


Met zijn nieuwe single ‘Maar 1 Wens Met Kerstmis‘ geeft Jaap Reesema het startsignaal van de kerstperiode. Het warme lied zorgt voor het feel-good gevoel waar iedereen elk jaar opnieuw naar uitkijkt. Dat Jaap van samenzijn met familie houdt, is geen geheim. ‘Maar 1 Wens Met Kerstmis’ volgt dan ook op zijn track ‘Het Heeft Zo Moeten Zijn’, waarin de Nederlandse zanger in de videoclip een intieme blik achter de schermen bij zijn thuis geeft.

Met het nummer ‘Maar 1 Wens Met Kerstmis’ sluit Jaap een succesvol muzikaal jaar af. In februari 2023 verscheen zijn Nederlandstalige debuutalbum ‘Als Je Voor Me Staat’. De plaat bereikte meteen de nummer 1-positie in de Album Top 100 in zowel België als Nederland. Enkele maanden later was hij één van de tien straffe stemmen in het populaire programma ‘Liefde Voor Muziek’, waar hij met ‘Papa’ van Stef Bos niemand onberoerd liet. In september stond Jaap in een uitverkochte Stadsschouwburg van Antwerpen en op 30 en 31 maart zal de populaire artiest de Lotto Arena helemaal inpakken.

Foto: CNR

Geef een reactie