Wendy Moore: Nederlandse Taylor Swift jaagt haar dromen achterna


Radio-dj Bart Arends noemde haar in zijn uitzending ‘De Nederlandse Taylor Swift’ wanneer hij praatte over Wendy Moore. Afgelopen drie maanden ging ze van 3.000 naar 50.000 organische TikTok-volgers. Haar singles ‘IDK How To Be Fun’ en ‘Ribs Are Cages’ kregen airplay en aandacht op o.a. Veronica, 3FM, 3voor12 en NPO Radio2. Met haar nieuwe single ‘Corner Ghost’ krijgen we opnieuw een energieke up-tempo pop-rocksong die zelf schreef en werd geproduceerd door Stijn van Rijnsbergen. Het bekende gevecht met jezelf om niets meer uit te stellen maar eindelijk je dromen waar te maken. Hoe graag je dit ook zou willen, het lukt maar niet om die stap te zetten. Je voelt jezelf een geest in je eigen huis waardoor je niet aanwezig bent in de dagdagelijkse realiteit. Dat is in een notendop waarover Wendy’s ‘Corner Ghost’ gaat, een song die ondertussen ook overwaait naar België.

LGBTQ+

Met een unieke mix van gitaar-gedreven popmuziek en oprechte teksten viel singer-songwriter Wendy Moore uit Zandvoort de muziekwereld binnen. De songs die ze maakt zijn het ideale toevluchtsoord voor dromers. Alles wat ze uitbrengt is gebaseerd op haar eigen levenservaringen, maar ook de invloeden van Avril Lavigne en Shawn Mendes tot bands zoals Paramore en 5 Seconds Of Summer werkten inspirerend. Met haar vorige singles ‘IDK How To Be Fun’ en ‘Ribs Are Cages’ kregen Wendy Moore airplay op o.a. NPO Radio 2, Veronica, 3FM, en 3voor12 Noord-Holland. Afgelopen zomer verscheen ‘Dawn After Dusk’, een song waarin ze haar ontwikkeling als artieste nogmaals accentueerde. Als songwriter zit er in haar nummers een verhaal verweven van veerkracht en zelfexpressie, waardoor haar songs een meeslepende ervaring zijn waarmee ze een breed publiek bespeelt. Wendy is ook al meer dan 3 jaar ambassadrice voor de Pride-beweging waarmee ze ook hoop brengt voor de jongeren in de LGBTQ+-gemeenschap.

Corner Ghost

Met haar nieuwe single ‘Corner Ghost’ serveert Wendy Moore een energiek uptempo poprocknummer dat gaat over het gevecht dat je voert met jezelf om dingen uit te stellen in plaats van je dromen te realiseren. Je voelt je een geest, doorzichtig. Je bent niet echt aanwezig in de realiteit en de klok tikt door terwijl je geen stappen durft te ondernemen voor je eigen toekomst. ‘Corner Ghost’ werd geschreven door Wendy Moore en Stijn van Rijbergen die ook voor de productie zorgde. Het is een tijdloos nummer dat perfect past in de sfeer van Halloween.

‘Corner Ghost’ van Wendy Moore verschijnt op het BRG/ADA Music en is nu digitaal beschikbaar.

Instagram: @wendymooremusic

Website: www.wendymoore.eu

Facebook: @wendymooremusic

Youtube: Wendy Moore

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie