Pauline Slangen: ‘Voorlopig richt ik de focus op het releasen van singles.’


Eén van de aanwezige youngsters tijdens TMF for a Day was Pauline Slangen ‘TMF was zeker iets voor mij. Wanneer ik alle wilde verhalen hoor over de feestjes van weleer, ben ik wellicht twintig jaar te laat geboren’, glimlacht Pauline. Na haar overwinning bij de Regi Academy gaat het verduiveld hard. De voorbije zomer was ze de meest geboekte artieste in Vlaanderen. ‘Het was heel druk de voorbije zomer. Maar het voelde geen seconde aan als werken. Er is geen enkele dag dat ik tegen mijn zin ben opgestaan. Voor mij is zingen een passie. Tenslotte moet je het publiek voortdurend tevreden stellen en houden.’

Regi Academy
Het leven van Pauline is in een ijltempo veranderd. ‘Destijds heb ik me ingeschreven bij de Regi Academy zonder enige vorm van verwachtingen. Geleidelijk is mijn leven helemaal veranderd. Bij moment is het op een hoog tempo. Maar het put me niet uit. De showbusiness kan ik best aan. Ik ben een sterk persoon.’

Regi – The Return
Er komt zeker nog nieuw materiaal aan voor één van de muzikale revelaties van de laatste jaren. ‘Meer dan Morgen is al een half jaar uit. Momenteel zijn we bezig met nieuwe muziek. Alleen wordt het iets te nipt om het te lanceren naar Regi – The Return toe. Onlangs ben ik zelfs met hem naar Liefde voor Muziek geweest. Na zijn shows  zijn er opties zat om iets te lanceren. Ik zit echt geen seconde stil. Momenteel focus ik me vooral op singlereleases. Albumplannen zijn er momenteel niet.’

Foto: Ymke Dirikx en Dorien G. / House of Entertainemnt

Geef een reactie