Het allerlaatste feestje


Wat krijg je als drie top hardstyle-artiesten samenwerken? Een mega banger waar echt niemand stil op kan blijven staan. ‘Rainbow In The Sky’, ‘Gabber Girl’‘Luv U More’ en en ‘Turbo’ met de New Kids volstaan om te weten dat we het hebben over Paul Elstak. Nog steeds is hij één van de meest succesvolle producers die regelmatig – zeg maar wekelijks – achter de draaitafels staat. Tel daarbij de energie, de power van Jebroer, bekend van o.a. ‘Banaan’, ‘Kind van de Duivel’ en ‘Engeltje’ én dan weet je dat je opnieuw een machtige combinatie hebt. Met de toevoeging van Dikke Baap wordt hun gemeenschappelijke single ‘Allerlaatste Feestje’ echt naar een hoger niveau getild. Dikke Baap is een succesvol hardcore-duo dat bijna twee jaar geleden ontstond. Met hun hard hitting techno tracks en dj-sets maken ze het verschil, zeker omdat wat ze doen gelaagd is en doorspekt met hun onvervalste humor. De energie die ze uitstralen werkt aanstekelijk. Door hun samenwerking met o.a. Bizzey en Vieze Asbak groeide hun populariteit en vergrootte hun invloed en impact op de hedendaagse muziekindustrie.

Paul ElstakJebroer en Dikke Baap sloegen de handen in elkaar voor ‘Allerlaatste Feestje’, een match made in de Hardcore Heaven. Met deze samenwerking zorgen ze voor een stevige knaller die uitmondt in een wild feestje. Voor wie houdt van onstuimigheid is dit een geweldige track om toe te voegen aan de lijst van favoriete Spotify-nummers. Of om aan de de dj te vragen hem op repeat door de boxen te blijven jagen wanneer je op de dansvloer staat, in een club of op een festival. Alle drie hadden ze een geweldige zomer, deelden ze regelmatig de podia en is er vooral die gemeenschappelijke liefde voor de betere Hardcore muziek. “Ik denk niet dat we veel tekst moeten geven bij de titel van de song”, zegt het gezelschap lachend. “We laten het graag over aan de verbeelding, maar misschien wordt dat ‘Allerlaatste Feestje’ inderdaad extra gezellig als de inrichters zorgen voor wat hulpmiddelen. Wat? Haha. Dat moet ieder voor zich invullen”, sluiten ze unisono af.

Het ‘Allerlaatste Feestje’ van Paul ElstakJebroer en Dikke Baap is digitaal beschikbaar via ROQ ’N Rolla Music.

Foto: ROQ ‘N Rolla / House of Entertainment

Geef een reactie