Chérine lanceert single Hyper


Al op jonge leeftijd werd Chérine gediagnosticeerd met ADHD. Dat ervaarde ze zowel als iets negatiefs als iets positiefs: naast de druk van hoe ze zich volgens anderen zou moeten gedragen, ondervond ze ook de voordelen van haar tomeloze energie. Over dat evenwicht schreef Chérine de song Hyper. Bij de song is ook een video uitgekomen. Daarin speelt Chérine een marionettenpop die bediend wordt door mensen die haar tot rust willen manen.

Chérine: “Hyper is mijn ode aan mensen met een hyperkwaliteit. Hyper-energiek, hyper-creatief, hyper-liefdevol, hyper-vrolijk, hyper-tout! Als kind met ADHD hoorde ik voortdurend: ‘Zit stil!, ‘Doe eens kalm!’, ‘Rustig!’. Ik had altijd het gevoel dat ik anders moest zijn, me anders moest gedragen. En nog steeds voel ik me af en toe een olifant in een porseleinkast. Maar nu zie ik het ook als een superkracht om zoveel energie te hebben en zo creatief te zijn. Hyper is een song waarin mijn sarcasme en ‘je m’en foutisme’ op een positieve manier naar voren komen. Met de song wil ik juist tegen iedereen die ook hyper is zeggen: blijf vooral niet stilzitten! Dans, zing mee en voel je niet alleen.

Foto: Sony Music

Geef een reactie