Repetities Achter De Schermen van start


Theatermaker één zee, kondigde enkele maanden geleden een prachtige eerste productie aan: ACHTER DE SCHERMEN met Carry Goossens en Frans Maas in de hoofdrollen. Het gaat om een bewerking van The Dresser van Ronald Harwood, een stuk over liefde, over humor, over absolute toewijding en over triomf. Carry speelt de rol van ’the dresser’, Frans speelt als Sir de rol van de oudere Shakespeare-acteur en ‘her Ladyship’ Ann De Winne  is Sir’s jarenlange minnares. Leen Dendievel als Madge, Erik Goris als Geoffrey  en Eve Van Avermaet als Irene. Sinds kort zijn de voorbereidingen écht van start gegaan. Regisseur Rikkert Van Dijck neemt de taak op zich om de eersteling van één zee in goede banen te leiden. ACHTER DE SCHERMEN is te zien in het Fakkeltheater vanaf november 2023 en zal door Vlaanderen touren vanaf januari 2024. 
Alle info op www.eenzee.be.  
Tickets zijn reeds ter beschikking op www.fakkeltheater.be

Foto: Eén zee

Geef een reactie