MasterChefs koken in de keuken van The Jane


De laatste vier chefs – Hakim, Linde, Wim en Boris – koken in de tiende aflevering van Celebrity MasterChef Vlaanderen op een bijzondere plek: de legendarische keuken van Nick Brils sterrenzaak The Jane. Het is de ideale plek voor een opdracht op topniveau: koken voor de jury én voor vijf extra vips, van extreme foodies tot culinaire experten. De chefs moeten in duo een menu met amuse en een hoofdschotel bereiden dat iedereen doet watertanden. Daarbovenop krijgen ze geen carte blanche voor hun hoofdschotel. Daarvoor moeten ze beroep doen op al hun MasterClasses en opdrachten van de voorbije weken. Kunnen ze al hun skills tonen of zijn ze toch vooral onder de indruk van de nieuwe setting?

Te zien op woensdag 4 oktober op Play 4

Foto: Play 4

Geef een reactie