Sabien Tiels opent Nekka Intiem op 25 september


Zingen in het Nederlands. De rode draad van de vijfde jaargang NEKKA INTIEM, de reeks maandagavonden in het Theatercafé. NEKKA INTIEM start op maandag 25 september met ADELAAR van Sabien Tiels. Er komen ook nog voorstellingen in deze reeks door Mathieu & Guillaume, Het Kleinkunstkollectief, Walrus, Garry Hagger, Micheline Van Hautem en Lissa Meyvis & Hans Peter Janssens en Bart Herman. NEKKA INTIEM serveert je een eigenzinnige maar vooral kunstzinnige selectie artiesten. Liefdevol voor jullie gekozen door Koen Huygebaert. Kleinkunstexpert pur sang Koen organiseert met zijn Nekkakompanen al meer dan vijfentwintig jaar NekkaNachten allerhande. NEKKA INTIEM start op 25 september en loopt elke maand tot en met 27 mei in het theatercafé van het Fakkeltheater.


Maandag 25 september 2023 om 20u00

Na meer dan een kwarteeuw liedjes schrijven zoomt Sabien Tiels uit en aanschouwt ze het leven vanuit een ietwat fijnzinniger perspectief.
Als een adelaar bekijk ik de wereld en raak ik de hemel, geen enkel avontuur ontwijk ik zingt Sabien in de titeltrack van haar nieuwste album.

Of Sabien geflankeerd wordt door Marco Cirone (gitaar, zang) en Roman Korolik (bas), of alleen zingt aan de piano, haar songs zijn puur, krachtig en oprecht. Hou je morgen nog van mij? Is het dit nu? Als jij het niet meer weet…

Nieuwe songs en bekende hits worden naadloos met elkaar als vanop de rug van een adelaar tot een muzikaal verhaal versmolten.
Een vlucht vol hoop, emotie en passie.

Foto: Nekka

Geef een reactie