Café Beauté-concept van Caroline Rigo is genomineerd voor Newcomer Retail Award


Samen met Cocon en Goe Beestig is de succesvolle beautyconceptstore Café Beauté van de Hasseltse onderneemster Caroline Rigo (RiGorgeous) één van de drie genomineerden voor de prestigieuze ‘Newcomer Retail Award’, een aparte vakprijs binnen ‘Retailer of the Year’ waarmee de jury beoordeelt welke nieuwkomer in België het best presteert op het vlak van originaliteit, vernieuwing en schaalbaarheid. Enkel retailers die nog maar drie jaar actief zijn in België kunnen aanspraak maken op de titel. Nadat ze vorig jaar als vrouwelijke onderneemster de ‘Livia Award’ won van Unizo Limburg en uitgeroepen werd tot ‘JCI Jonge Ondernemer van het jaar’ is de 40-jarige Caroline Rigo met Café Beauté opnieuw in de running voor een mooie onderscheiding. “Na 6 jaar zijn we begin vorig jaar met ons schoonheids- en belevingssalon verhuisd naar een nieuwe vestiging op het Scheepvaartplein tegenover Quartier Bleu, met een oppervlakte die drie keer groter is dan de vorige locatie. Naast alle make-up producten van onze merken Cent Pur Cent en i.am.klean, kan je in onze unieke beautyconceptstore ook uitgebreid terecht voor advies en huidbehandelingennagelswenkbrauwen én een horeca-beleving die bestaat uit o.a. good food en gepersonaliseerde cappuccino’s. Met die laatste blijven we mensen verbazen bij het zien van de geprinte foto op hun geurend kopje. We zijn niet alleen een vertrouwde plek voor vrouwen die houden van natuurlijke schoonheid, ook hun mannen, partners en kroost vinden het fijn om bij ons te gast te zijn. Hasselt is onze flagship-store, maar sinds februari kan je ook in de Molse Statiestraat terecht voor dezelfde, unieke beleving. Op basis van de bezoekcijfers, de omzet en de vele positieve reacties is Café Beauté geslaagd in het opzet om mensen gelukkig te maken in een uniek belevingsconcept. Naast nieuwe accenten is het de bedoeling dat we blijven groeien door in de toekomst nog nieuwe vestigingen te openen. Die plannen zijn er, alleen ligt momenteel de focus bij RiGorgeous de komende weken op de lancering van nieuwe, natuurlijke make-up collecties, de rebranding en uitbouw van i.am.klean én onze eerste mannelijke skincare productielijn die we volgende maand uitrollen”, zegt Caroline Rigo. De ‘Newcomer Retail Award’ van ‘Retailer of the Year’ wordt donderdag 28 september 2023 uitgereikt op het Kasteel van Brasschaat. “De concurrentie is pittig, maar nu we genomineerd zijn, willen we hem met ons team van Café Beauté ook graag winnen”, voegt Caroline Rigo er nog glimlachend aan toe.

Hier kan je de #Teamretail-podcast beluisteren en bekijken met Caroline Rigo:
https://www.youtube.com/watch?v=vaSgHypS0IU

Meer info over Café Beauté vind je op www.cafebeaute.be

Foto: House of Entertainment / Rigorgeous

Geef een reactie